Opfok-vakantie-pensioenmogelijkheden

 

U wilt uw Arabische volbloedveulen zo optimaal mogelijk op laten groeien?
Vraag ons eens naar de mogelijkheden!!

Wij bieden op zeer beperkte schaal de mogelijkheid aan om uw Arabische volbloedveulen bij ons te laten opgroeien tot een gezond, sociaal en evenwichtig paard.

Tevens is het mogelijk om uw Arabische volbloedpaard tijdens uw vakanties bij ons onder te brengen, zodat u zorgeloos op vakantie kunt en zeker weet dat uw dier zo optimaal mogelijk verzorgd word tijdens uw vakantie.

Ook bestaat er de mogelijkheid om uw oudere Arabische volbloed bij ons heerlijk van zijn/haar verdiende pensioen te laten genieten.

Goede veterinaire begeleiding aanwezig.

Vraag naar de voorwaarden!!

Dagelijkse weidegang is bij ons een vanzelfsprekendheid, en al naar gelang de weersomstandigheden gaan de jonge dieren 'snachts op stal, of met een kleine groep in de binnenbak.

De volwassen paarden staan overdag zoveel mogelijk in groepsverband op de wei en staan s'nachts individueel in een ruime box, ook bestaat er de mogelijkheid, indien gewenst, dat wij uw volwassen dier alleen op de weide of in de paddock plaatsen. (bijv,: paard met een blessure, of een volwassen hengst)

Onze geheel houten omheining met een hoogte van 1.60m. tot 1.70m. is nog eens extra voorzien van twee stroomdraden en een 4cm. breed schriklint, wat tot dusver zelfs de meest notoire uitbrekers ervan kan overtuigen binnen de omheining te blijven.

De paarden worden drie keer per dag bijgevoerd met hooi (indien nodig) en met biks en wortelen en granen.

Alle 8 weken worden alle paarden gelijktijdig ontwormd, en alle tien weken worden alle paarden bekapt.

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat alle dieren ook individueel voldoende aandacht krijgen nemen wij slechts enkele paarden gelijktijdig in opfok-vakantie of pensioenstalling aan.

 

Wegens drukke eigen werkzaamheden zijn we hier voorlopig mee gestopt!!